Dimarts 19 novembre 2024. 20h

THE JULANDRONS


 

El col·lectiu The Julandrons, de subtil crítica social i caràcter reivindicatívament underground, està format pels polipoetes Curtis i Krònia, l'artista d’acció Silvia Antolín i els poetes i escriptors Mag Márquez i Mireia Torralba.
Aquest especial col·lectiu col·labora amb realitzadors independents com ara Peluca Skin, Marta Frisco, Riba de Castro o Paolo Colleoni i actualment és resident al Centre d'Art TPK de L'Hospitalet.
Per la seva intrincada i atípica formació, The Julandrons no es prodiguen gaire en directe. Des de la seva unió el 2020, han actuat en directe -amb la seva sola i epatant presència- a l'Espai Hybris de L’Hospitalet, el Cafè de Mar de Mataró, Casa Maurizio de Sant Cebrià de Vallalta, la Torre Llobeta i l'Ateneu Llibertari de Gràcia.
Amb suport audiovisual -combinant el directe amb imatges projectades- s’han presentat al Flux Club de l'Antic Teatre, a la 18a edició del festival de vídeo d'autor Flux al Born CCM i a l'exposició col·lectiva del TPK 'Solstici' al Tecla Sala de L'Hospitalet.
També han organitzat la jornada d'homenatge a les desaparegudes llegendes de l'underground escènic Paolo Colleoni i Pere Sousa, i l'exposició i multitudinari homenatge pel 10è aniversari de la mort del mestre de la polipoesia Xavier Sabater.
En l'àmbit videogràfic, com a Julandrons estrictament, tenen treballs gravats al Balneari de La Puda d'Esparreguera i al Cementiri de Montjuïc.

thejulandrons@gmail.com

EL PASADO YA ESTÁ AQUÍ




50 min

Performance poètica audiovisual
estrena


The Julandrons ofereixen una acurada reflexió de tot allò que ens havien dit que ja no hi era però que encara hi és, perquè mai ha marxat, i que s'està manifestant més viu que mai.

Performance: The Julandrons (Silvia Antolín, Mag Márquez, Mireia Torralba i Curtis i Krònia)
Realització i direcció audiovisual: Peluca Skin

___

Antic Teatre

Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com