Dimecres 24 novembre 2021. 20h

PARK KEITO / KOTOMI NISHIWAKI i MIQUEL CASAPONSA


 

Park Keito és l'associació establerta a Barcelona en la qual convergeix el treball de Kotomi Nishiwaki i Miquel Casaponsa.

Kotomi Nishiwaki és una performer i coreògrafa japonesa. Després de la seva formació a P.A.R.T.S a Bèlgica, ha col·laborat i treballat per/amb Anzu Furukawa, Joao Fiadeiro, Abraham Hurtado i Meg Stuart / Damaged Goods, entre d'altres.

Miquel Casaponsa estudia arquitectura interior i música a Barcelona i Brussel·les. Compon i improvisa amb guitarra i field recordings. Fa so per a instal·lacions, i performances amb Brendan Dougherty, Monia Montali, Ana Konjetsky, Giovanni Di Domenico, Charo Calvo i Joao Lima, entre d'altres.

https://parkkeito.wordpress.com

NEW(A)DAYS




45 min

Performance, arts escèniques

Un conjunt d'escenes que investiguen sobre la comunicació, els rituals diaris i la manipulació construeixen estats i paisatges que van des de la pura contemplació fins al caràcter gairebé apocalíptic. Una dona a escena passa per diferents formes d'habitar un espai, es relaciona amb la natura i amb el so i ens aboca a un conjunt d'imatges que semblen intents de fer-nos sortir de la nostra realitat quotidiana i portar-nos a un futur incert. Una combinació de presència i qüestionament sobre les possibilitats d'abstracció i de poesia. Esdeveniments per col·locar l'espectador dins d'un viatge on l'experiència perceptiva del cos va evolucionant per donar obertura a un intercanvi imaginatiu.

Concepte i creació: Park Keito
Coreografia i performance: Kotomi Nishiwaki
Disseny de so: Miquel Casaponsa
Disseny d’il·luminació: Jorge Dutor, Oriol Corral
Escenografia i vídeo: Park Keito
Vestuari: Kahori Furukawa, Jorge Dutor
Coproducció: Antic Teatre i Grec Festival de Barcelona
Col·laboració/Suport: La Poderosa, La Caldera
Residència artística: La Poderosa, La Caldera, L'Estruch de Sabadell, Fabra i Coats, Teatringestazione
Col·laboradors: La Poderosa i Jorge Dutor

___
 
Antic Teatre

Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

entrades

12€ compra online - 15€ taquilla
comprar entrades

abonament 3 espectacles

30€ online - reserva:
taquilla@anticteatre.com