Diumenge 29 novembre 2020. 18:30h

NYAMNYAM (IÑAKI ÁLVAREZ i ARIADNA RODRÍGUEZ)


 

Nyamnyam és un espai i plataforma creada el 2012 pels artistes Iñaki Álvarez i Ariadna Rodríguez. Unint les seves formacions i deformacions en diverses disciplines, el seu treball té com a objectiu promoure la creació, la difracció i l'intercanvi de coneixement a través d'estratègies d'intercanvi en cada context (g)local en el qual treballen. En aquest encreuament entre arts en viu, pensament crític, pedagogies i interacció social, creen situacions per activar o recuperar modes de relació en un sentit holístic, incorporant organismes (escala humana i altres), sistemes, ambients, relacions, etc. Han realitzat i compartit els seus projectes a Espanya, Portugal, França, Itàlia, Suïssa, Holanda, Noruega, Grècia, Estats Units, Mèxic, Colòmbia i Equador.

www.nyamnyam.net
www.facebook.com/nyamnyam.net 
IG: @espainyamnyam
Twitter: @espai_nyamnyam

Tutu - Gemma Planell
Gemma Planell ja fa uns quants anys que punxa amb el nom de Tutu. Les seves sessions són odes a la vida, entre l’adrenalina més pura i la curiositat més genuïna. Poc amiga dels flaixos i l'atenció dels mitjans, ha anat construint a poc a poc un estil personal que ha pogut escoltar-se a molts clubs i festivals, i que ha deixat mostres físiques del seu talent en sessions gravades per a ràdios i magazines online. Pot passar del ball underground als sons més experimentals, i es dirigeix als peus i al cervell per mantenir el cap ocupat i les sensacions a flor de pell.

www.senzubeans.org
soundcloud.com/tutumusique
www.facebook.com/tutumusique
www.instagram.com/tutu_senzubeans
twitter.com/tutumusique

SAKHELU
2h 40min

Visionat performatiu
estrena


A partir del cos de treball del projecte Canvi d'aires (Premi Arts Visuals Casa Elizalde 2019), nyamnyam proposa un visionat performatiu on el material audiovisual activa possibles accions i instal·lacions perifèriques. D'aquesta manera s'obre una finestra per a observar un film duracional que no s'articula a partir d'una narrativa lineal, sinó que convida que cadascú uneixi una multiplicitat de relats i ambients. Així l’esdevenir no està traçat; cada persona decideix on posa el cos, la mirada, quina és l'escena següent. Sakhelu proposa un lloc viu, orgànic i canviant que narra un recorregut vital per diferents geografies en què paisatge, territori, memòria, criança o futur teixeixen un espai inestable i indefinit.

Projecte a càrrec de nyamnyam (Iñaki Álvarez i Ariadna Rodríguez)
DJ: Tutu - Gemma Planell

Amb la participació de: Aidée López, Amparo Bolinches, Angelo Hoyos, Berta Martín, Camilo Useche, Carlos Corredor, Carlos Juagibioy, Daniel Alfonso Lozano, Emma Canela, Edinson Quiñones, Edmundo Castro, Eduardo Gómez, Emma Jacobsson, Francisco Rojas, Gal·la Álvarez, Guerau Sampériz, Hector Hernández, Heliberto Potosí, Ian Recoder, Isabel García, Javier Tovar, Joan Nogué, Joohn Vasquez, Jordi Mas, Jose David Toro, José Martín, Juan Sebastian Mamian, Juls Álvarez, Juno Jacobsson, Júlia Barreira, Lorena Obando, Luis Ospina, Mari de Can Zona, María Clementina Muchachasoy, María Dolores Grueso, María Esperanza Fajardo, Matilda Brown, Mónica Jinete, Narcís Puigvert, Néstor Ocampo, Pablo Lozano, Pere Sampériz, Renata Paonessa, Roser Ortiz, Sarai Cumplido, Teo Canela, Theodora Chorafa, Tobal Giménez, Tigran Jacobsson, Ximo Navarro

Projecte guanyador del Premi d’Arts Visuals de La Casa Elizalde (Barcelona) 2019.

galeria fotogràfica

___
 

Antic Teatre

Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 10€ compra anticipada i taquilla
Abonament 4 espectacles 30€ compra anticipada

comprar entrades