Divendres 18 novembre 2016. 21h

MARK CUNNINGHAM / ARNAU SALA / SÍLVIA MESTRES



Mark Cunningham

New Jersey, 1952. És un artista procedent de l'escena No Wave novaiorquesa de finals dels 70 i els primers 80, que viu a Barcelona des de 1991, on segueix desenvolupant una carrera inquieta i intuïtiva. Un trompetista que, des dels 80, ha traspassat la frontera acústica de l'instrument, processant amb l'electrònica. Fa anys que interactua amb l'escena experimental barcelonina en bandes com Raeo, Convolution, Bèstia Ferida, o Blood Quartet, i en variades col·laboracions. El 7 de febrer, aniversari del seu primer concert amb Mars a CBGBs, complirà 40 anys de carrera musical.

markcunningham.cat
youtube.com/user/Convolution7

Arnau Sala

Manresa, 1978. És un artista multimèdia, percussionista i productor de música electrònica resident a Barcelona des de l'any 1999. Com a músic ha participat en diversos grups: Les Aus, Bèstia Ferida, Veiled, etc. i ha col·laborat amb altres artistes i improvisadors internacionals, però sobretot ha treballat en projectes propis, ja siguin enfocats en el so com a element principal o no. Més recentment s'ha fet conèixer a través del seu projecte Exoteric Continent, amb el qual ha participat en certàmens i festivals especialitzats d'arreu. Des de l'any 1999 ha fet un seguit continu de gires i concerts per Europa, Rússia, Anglaterra i Estats Units, tant sol com acompanyat.
Actualment coordina la plataforma Anòmia, amb la qual presenta i promociona projectes d'artistes de diverses disciplines, tot i que la majoria tenen una relació més o menys directa amb la música o el so.

anomia.info
arnausala.info
exotericcontinent.wordpress.com

Sílvia Mestres

Badalona, 1967. Citant lliurement Bertrand Russell –un dels autors que atrau en mi el desig de saber–, us diré que cap foc, heroisme, intensitat de pensament i sentiment, pot preservar una vida més enllà de la mort. Tot i així, durant els anys que som aquí disposem de la llibertat per examinar, criticar, conèixer i crear amb la imaginació. A empentes i rodolons,  en l'època que m'ha tocat, vaig fent feina.

youtube.com/user/Convolution7

 

SWOON




45 min

Concert audiovisual
estrena

El projecte que presentem es titula Swoon, que vol dir “extasiar-se” o “desmaiar-se de desig”; també és una onomatopeia. La imatge promocional és l'interior de la campana d'una tuba en segon terme i, en primer terme, hi ha la paraula “loved”, extreta d'un llibre de Michael Ondaatje titulat Coming Through Slaughter. Música i imatge s'uneixen en aquesta ocasió davant els vostres ulls.

Mark Cunningham: trompeta i electrònica
Arnau Sala: electrònica i percussió
Sílvia Mestres: vídeo

galeria fotogràfica


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 10€
comprar entrades