Dissabte 28 novembre 2020. 20h

MARC CAELLAS & DAVID G. TORRES


 

MARC CAELLAS és escriptor, performer, director d'escena i comissari de projectes culturals. Amb Esteban Feune de Colombi va crear El paseo de Robert Walser, obra de teatre a peu que es ve representant des de 2012. Ha publicat els llibres Carcelona, Caracaos, Drogotá, Neuros Aires i Teatro del bueno.

http://marccaellas.net               

DAVID G. TORRES és escriptor, comissari d'exposicions, assagista i director de projectes escènics. És autor de la novel·la de no-ficció Cielo i de l'assaig No más mentiras. Ha estat comissari de l'exposició "PUNK. Els seus rastres en l'art contemporani" en el Macba.

http://davidgtorres.net

Marc Caellas & David G. Torres són coautors i codirectors de les propostes escèniques Cielo TV i Suicide notes.

SUICIDE NOTES (DAFT LECTURE)




60 min

Lectura performàtica

Suicide notes (Daft lecture)
és la versió en conferència performativa de la proposta escènica Suicide notes, on Marc Caellas i David G. Torres, els seus autors, expliquen els secrets de la gestació del projecte.
Un projecte que posa en escena el tema del suïcidi, el tabú que representa, la seva ocultació en contrast amb la seva importància i rellevància, i el fet que implica posar el cos de manera definitiva, és a dir la presa de decisió sobre el final de la pròpia vida.
Com succeeix en altres projectes de Marc Caellas i David G. Torres, Suicide notes està basada en la citació i l'apropiacionisme: en aquest cas de notes de suïcidi d'escriptors, artistes, músics… admirats suïcides.

Marc Caellas & David G. Torres: autors, directors, performers

galeria fotogràfica

___
 

Antic Teatre

Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 10€ compra anticipada i taquilla
Abonament 4 espectacles 30€ compra anticipada

comprar entrades