Divendres 15 novembre 2019. 20h

LLAPISPANC + SRTA. “Y” + GUILLERMO CARRIÓN


 

LLAPISPANC
Provinent de les arts visuals i de l'art d'acció, ha anat intensificant la seva creació cap al so, la música i el soroll, d'una manera bàsica, intentant no esdevenir un intèrpret musical. Com a obra sonora té el projecte Wioityuwoityuo, de video-tracks (desenvolupat a L'Estruch de Sabadell, i posteriorment amplificat a Islington Mill, a Salford, Anglaterra) de caire performatiu i multidisciplinari on "pretén convertir-se en músic (sense ser-ho)".
Ha col·laborat amb els músics anglesos Gnod, Chris Haslam (Dwellings) i Salford Media City, també amb Murnau B, Javier Díez Ena, Guillermo Carmona López, i és membre de Noisescapists amb músics de Blood Quartet. Actualment és membre del grup sonor Proximity Sensor, juntament amb en Guillermo Carrión.
El 2017 va participar en el curs d'improvisació Deriva Ensemble dins la programació del Festival LEM, impartit per Josep Lluís Galiana. Com a resident a la fàbrica de creació de L’Escocesa organitza accions performatives i activacions sonores, on ha col·laborat estretament amb la Srta. “Y” i el segell de cassets 'edita la servidumbre'.

https://llapispanc.blogspot.com

SRTA. "Y"

Srta. "Y" és l'alter ego que utilitza la Nadia Toldà Subirats quan es mou pel món de les manipulacions sonores, audiovisuals i literàries. Buscadora, capturadora i creadora d'etnografies sonores extretes d'allò quotidià, se sol moure pel camp dels collages, aparells i instal·lacions sonores i audiovisuals, entre d'altres. Recentment va participar a la XI Mostra Sonora i Audiovisual del Convent de Sant Agustí amb la instal·lació 'PerLaCara' i ha realitzat accions participatives col·laborant amb en Llapispanc, amb Afanes Musicales Subversivos i altres artistes a l'Escocesa. Té un programa de ràdio a l'emissora Dublab anomenat 'PizZa MostasSa' on mostra els seus collages i gravacions de camp i també és col·laboradora del programa de ràdio Hip-hip Ultra!.
Les seves creacions, tant sonores com audiovisuals, ens endinsen en un cert irrealisme narratiu amb aires activistes i poètics.

https://srtay.bandcamp.com
https://www.youtube.com/user/SenyoretaY

GUILLERMO CARRIÓN

Artista visual, músic multiinstrumentista i experimentador del so. Ha estat molt vinculat al centre de creació L'Escocesa, del Poblenou de Barcelona. És l'altra meitat del projecte sonor Proximity Sensor. Ha col·laborat amb Chris Haslam/Dwellings, amb Powlow i ha participat a The Exploding Plastic Fest.

https://llapispanc.blogspot.com/2018/01/the-proximity-sensor-soundtrack-oncoming.html 


L'INTERVAL COM A INTERVAL QUE VEUREM / MOMENTS DE FOSCOR, CERTA FOSCOR I D'ACTIVITAT INSECTÍVOLA




50 min

Acció sonora / performance / vídeo
estrena

L'experiència serà una aproximació a l'univers sonor dels tres participants que generaran un entorn on la veu enregistrada i els sons soroll es fusionaran en el terreny del paisatge sonor i la performance per acompanyar les gravacions de vídeo com a moments irrepetibles tot estant a la sala d'espera d'un interval d'infructuosa cerca a les palpentes i el fum.

Llapispanc
: acció, sons i vídeo
Srta. "Y"
: gravacions de camp, casset
Guillermo Carrión
: baix elèctric i sons

galeria fotogràfica

___
 

Antic Teatre

Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 10€ on line i taquilla
Abonament 4 espectacles 30€ on line
comprar entrades