Diumenge 28 novembre 2021.12h

L'AUTÈNTICA & JORDI TEIXIDÓ


 

L'autèntica és escola de teatre i cinema, sala d'exhibició, productora i laboratori de projectes. Neix del projecte Porta4, amb 14 anys d'història a la ciutat de Barcelona.
L'autèntica forma, crea, produeix i exhibeix les arts escèniques i cinematogràfiques.
L'autèntica està conformada per un equip de professionals altament reconegut i amb una àmplia trajectòria tant en el camp escènic i cinematogràfic com en l'àmbit educatiu.

Verónica Pallini
Doctora en Antropologia Social per la Universitat de Barcelona, actriu, docent i investigadora teatral. Llicenciada en Antropologia Social per la Universitat de Buenos Aires i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en pedagogia teatral, explora diverses tècniques de creativitat associades al treball expressiu i terapèutic. Imparteix classes de formació teatral des de 1993 en institucions i universitats. L'any 2006 funda La Escuelita, Estudi de Formació Teatral a Barcelona i actualment dirigeix L’autèntica, abans Porta4, continuació del primer projecte, ara ampliat a escola de formació avançada que inclou una sala d'exhibició. Així mateix, fa classes en l'àmbit universitari i ha publicat nombrosos articles sobre la dinàmica teatral i cultural. Complementa la seva formació amb activitats continuades com a actriu i directora teatral.

Jordi Teixidó

Desenvolupa diferents activitats relacionades amb l'audiovisual i les arts escèniques. Ha treballat com a actor, ha col·laborat en la direcció d'espectacles de dansa, ha escrit textos per a espectacles i guions per a programes infantils de TV.
És realitzador de vídeos, tant de creació pròpia com relacionats amb l’art i la cultura. Treballa per a televisions i per a institucions i particulars, fent promoció d’espectacles de dansa, circ i teatre i altres esdeveniments culturals.
Escriu guions per al programa infantil "Mic", de Televisió de Catalunya, i grava i edita peces curtes per al mateix programa. Paral·lelament ha presentat diversos mappings, en superfícies poc usuals i sempre amb la intenció de crear productes aptes per a tots els públics.

http://www.lautenticateatro.com

OH, UH, AH, EI! Terra·Aire·Foc·Aigua
40 min

Instal·lació audiovisual + discoteca
sessió familiar, edat recomanada: 1 a 6 anys

Una instal·lació audiovisual. Un viatge lúdic pels elements de la natura.
Una experiència col·lectiva on compartim, juguem i ballem!
Sabies que l'aigua mulla i l'aire és transparent? Que el foc escalfa i fa llum! I que la terra pot ser rugosa i d'altres vegades més fina? A la terra, fins i tot, s'hi poden plantar bròquils! Hi havia una vegada quatre elements de la natura que jugaven entre ells i, a través de sons, colors i textures, feien possible la vida. Si vols descobrir per on volen les papallones, a on és que es planten les flors i com fa el so de la pluja, vine a capbussar-te amb nosaltres i fem possible aquest viatge.

Idea original: Verónica Pallini
Creació: Jordi Teixidó
Música: Santi Vilanova
Veus: Biel i Miranda Teixidó

Una producció de L’autèntica amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

galeria fotogràfica

___
 
Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

entrades

5€ nens - 7€ adults online i taquilla
menors de 6 anys, entrada gratuïta
comprar entrades

abonament 3 espectacles
30€ online - reserva:
taquilla@anticteatre.com