Divendres 27 novembre 2020. 20h

JULIÁN PEDRAZA


 

Julián Pedraza és un artista plàstic i videocreador colombià establert a Barcelona.
Després de gairebé una dècada consagrada a la pintura i a la realització d'esdeveniments performatius, dona a llum una sèrie de vídeos experimentals que han format part de diversos festivals internacionals. El seu curtmetratge No nací en el cuerpo equivocado, tenía una idea equivocada de mi cuerpo va ser exhibit a l'International Film Festival of Rotterdam en la seva edició 2020.
L'obra de Pedraza s'inspira en temes d'actualitat política i social, en el potencial artístic d'expressions culturals relacionades amb el subdesenvolupament i en el seu intrínsec valor estètic, rescatant de manera irònica els cànons visuals i conceptuals que regeixen aquestes manifestacions.

https://www.julianpedraza.com

SAYONARA PARANOIAS
45 min

Happening
estrena


Sayonara Paranoias
és un espectacle en què música, vídeo i poesia conflueixen per donar lloc a un "palíndrom escènic" en què mitjans i emissors se superposen, trastocant l'ordre usual dels factors.
Fent l'ullet a l'antiquíssim Teatre Kabuki (歌舞 伎), aquesta obra multimedial fluctua entre l'informal i el solemne, el visible i l'eteri, el "pregravat" i el "en directe". Una deriva aleatòria de signes que recrea i parodia les nostres formes de percepció quotidianes.
Aquest discurs perd el seu curs, enreda el fil, fa posar vermell i espanta.
Qui mira a qui? L'atzar té raó de ser.
Qui persegueix a qui? Els mitjans es persegueixen entre ells.

Julián Pedraza: textos, música i vídeos
Joan Madorell Raventós, Christophe Ribes Ros: intèrprets

vimeo.com/457577058

galeria fotogràfica

___
 

Antic Teatre

Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 10€ compra anticipada i taquilla
Abonament 4 espectacles 30€ compra anticipada

comprar entrades