Divendres 26 novembre 2021. 20h

JOSEP-MARIA BALANYÀ


 

Josep-Maria Balanyà (Barcelona). Pianista, improvisador, compositor, director d'orquestres d'improvisació, artista sonor, pintor i fotògraf. 22 discs, 150 obres. Del clàssic i jazz fins a la improvisació, experimental i performance. Ha estudiat a Swiss Jazz School, Hochschule für Musik und Theater (Berna CH), Europäische Kunstakademie Trier, Alemanya. Seminaris de Helmut Lachenmann, Ivan Fedele i Walter Zimmermann i tallers d'improvisació amb Borah Bergman, NY. Toca amb Hans Koch, Joachim Kühn, Franz Hautzinger, Carlos Zingaro, Ramón López i molts més.

www.balanya.net

 

CoCo JOURNEY




45 min

Concert-performance amb vídeo
estrena

CoCo Journey
és un espectacle que consta d'una performance musical amb un sol intèrpret i de la projecció d'un vídeo. La interacció entre la música i el vídeo és constant, la música acompanya el vídeo i viceversa.
CoCo Journey
convida a reflexionar sobre l'estranyesa dels viatges durant aquesta pandèmia. Trens sense passatgers, aeroports deserts, sentir-se quasi com un desertor en avions pràcticament buits. I de sobte, moure's de nou enmig de munts de gent que ho ocupa tot. D'altra banda, la solitud de la natura, del camp en el seu estat natural, buit, quasi desolat.
Barcelona-Brussel·les, 2021.

Composició musical, interpretació amb piano i percussió, realització del vídeo: Josep-Maria Balanyà

galeria fotogràfica


___
 
Antic Teatre

Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

entrades

12€ compra online - 15€ taquilla
comprar entrades

abonament 3 espectacles

30€ online - reserva:
taquilla@anticteatre.com