Dijous 16 novembre 2023. 20h

JORDINA ROS / PERE ESTADELLA / POL ROS


 

Jordina Ros / Pere Estadella ens submergim en l'avantguarda de l'art contemporani, fusionant l'art en vídeo, la videoperformance i l'art en acció de manera fluïda. La nostra formació abasta belles arts, cinema i diverses disciplines alternatives en arts visuals. Hem estat convidats a participar en festivals internacionals i hem portat la nostra veu artística a escenaris diversos a Noruega, Regne Unit, Alemanya, Letònia, Sèrbia, Estònia, Espanya, Mèxic, Índia, Anglaterra i Itàlia. Aquestes experiències ens han permès compartir la nostra creació amb audiències globals i establir connexions profundes amb altres creadors.

www.ditada.cat
https://www.instagram.com/jordinaros

Pol Ros destaca com un jove emergent en l'àmbit multidisciplinari, amb una àmplia experiència en la música com a músic, productor, compositor per a videoperformance i diversos projectes audiovisuals. A més, és un productor independent d'àlbums, obert a les noves tecnologies sonores i visuals.

www.polrosart.es
https://www.instagram.com/pol.ros

Tos tres treballem propostes transdisciplinàries que ens guien més enllà de les galeries convencionals i ens permeten infiltrar-nos en espais culturals alternatius on les nostres obres prenen vida. L'exploració de les interseccions entre vídeo, cos i interacció ens permet desxifrar qüestions fonamentals com ara el social, el polític i la identitat. Trencant amb conceptes preconcebuts i subvertint normes establertes, ens submergim en el complicat teixit de l'experiència humana contemporània.
Hem tingut el privilegi de participar en residències artístiques i festivals en destacats centres culturals, experiències que han ampliat els nostres horitzons i ens han permès explorar noves tècniques d'expressió. A més, hem col·laborat amb artistes de diverses disciplines i ens hem endinsat en sinèrgies entre l'art i altres formes d'expressió.

IMMERSIÓ-432Hz
45 min

Performance + audiovisuals en temps real
estrena


L'obra captura la intersecció íntima entre l'ésser humà i la tecnologia en un món contemporani. Les accions performàtiques enriquides pel suport d'àudio i vídeo en temps real esdevenen un mirall que reflecteix les diverses dimensions d'aquesta convivència.
L'ésser humà i la tecnologia s'entrellacen en una dansa digital on el cos esdevé la paleta d'expressió i la tecnologia l'eina per aprofundir en les capes ocultes de la nostra psique. Les imatges capturades al moment i els sons sincronitzats són testimonis silents d'una relació complexa. Cada moviment corporal, cada ressò, es converteix en una narrativa que forma una trama amb l'emoció humana i la intel·ligència artificial.

Performistes: Pere Estadella / Jordina Ros
Audiovisuals: Pol Ros
Direcció i Producció: Col·lectiva

___

Antic Teatre

Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

entrades
14€ compra online - 16€ taquilla
comprar entrades
abonament 3 espectacles
35€ online
abonament 5 espectacles
50€ online
comprar abonaments