Dissabte 11 novembre 2023. 20h

FRAU TRAPP


 

Matteo Frau i Mina Trapp es van conèixer el 2016 quan tots dos van participar en un curs de microcinema-teatre. Tots dos estaven profundament fascinats pel mini món que pot traslladar-se a la gran pantalla. Van decidir emprendre un camí junts. Des de llavors, han tocat plegats a diverses bandes de música, han creat una obra de teatre de carrer i junts dirigeixen la casa cultural Can Pink i Boogie (Mataró).
Five Lines és l'obra que ha estat flotant en els seus caps durant molt de temps. Amb la desesperança de la crisi de la Covid-19, van sorgir noves idees que ara porten a escena. Els anys 2020-2021 tots dos van continuar la seva formació. Matteo al conservatori i Mina a la construcció de l'escenari.

https://frautrapp.me
https://www.instagram.com/frautrapp

___


Crèdits foto
espectacle: Maud Sophie Andrieux

FIVE LINES. Recuerdos del Futuro




50 min

Espectacle multidisciplinari de microcinema-teatre

Five Lines és un espectacle multidisciplinari en què les situacions a què ens porta el protagonista es poden observar des de diferents angles i perspectives gràcies al llenguatge del microcinema.
Un escenari distòpic on la terra ja agonitza després del -no tan llunyà- col·lapse climàtic, davant el qual la societat s'ha d'adaptar a espais blindats que sacrifiquen les seves llibertats a canvi de seguretat. L'amor i les ganes de viure seran el que com una melodia de fons ens acompanyin en el transcurs d'aquesta aventura en què haurem de descobrir si a aquesta possible destinació encara hi ha alternatives.
A Five Lines les coses no van bé, però es reivindica la irònica persistència de la il·lusió que ens dóna forces com a motor per imaginar i crear mons millors.

Guió: Matteo Frau / Natalia Barraza / Mina Trapp
Direcció: Natalia Barraza
Interpretació i manipulació: Matteo Frau / Mina Trapp / Sebi Escarpenter / Ariel F. Verba
Música original: Matteo Frau
Cámera / tècnica / edició: Ariel F. Verba / Sebi Escarpenter
Maquetes / decorat: Mina Trapp
Vestuari: Mina Trapp
Disseny i·lluminació: Ivan Tomasevic
Il·luminació maquetes: Sebi Escarpenter
Producció: cia. Frau Trapp
Difussió: Mina Trapp
Veu en off: Matteo Frau

___

Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

entrades
14€ compra online - 16€ taquilla
comprar entrades
abonament 3 espectacles
35€ online
abonament 5 espectacles
50€ online
comprar abonaments