Dissabte 18 octubre 2014. 21h

ELI GRAS & MAR MOREY



Eli Gras

Artista multidisciplinària, ha treballat en diversos camps de la creació, com l’escriptura, el vídeo i el disseny, a més de posseir una llarga carrera en la música experimental i dada-pop que s'inicia a principis dels 80. Ha publicat els àlbums "Duplicat” (amb Pelayo Arrizabalaga), "Polo" i "El Avión" (Motor Combo), "Baranda" (La Olla Expréss), "Obmuz" (Dude Tapes/Espais) i ha treballat en col·laboració amb artistes com Alain Wergifosse (Geometrik). Ha aparegut en compilacions de segells com Classwar Karaoke, Ego Twister, Monster K7 o Nereida prod. Musicalment, ha viatjat per estils que van des de l'electropop, experimental, la música grega o el minimalisme al folk, coral o funk, encara que en l'actualitat se centra més en la improvisació, l’electroacústica i el luthierisme experimental, creant espectacles-instal·lació com ara "Saló Sonor" i "Peeled Piano". Ha realitzat multitud de concerts arreu d’Europa. Recentment ha estat membre de Motor Combo i ha tocat amb artistes com Pelayo Arrizabalaga, David Fenech, Truna, Juan Matos Capote o Adele Madau entre d’altres, a més de treballar en projectes en solitari com "UnPop". És directora del festival de música NoNoLogic i editora del segell La Olla Expréss.

www.eligras.com

Mar Morey

Fotògrafa de formació i realitzadora audiovisual de professió, Mar Morey s'ha passat mitja vida al costat d'una càmera, documentant esdeveniments de l'entorn cultural tant en vídeo com en fotografia (Arts Santa Mònica, Associació Heliogàbal, La Olla Expréss, reporter gràfic, streamings...), realitzant tallers de tècniques fotogràfiques i postproducció de vídeo, exposicions i experimentant en terrenys com el retrat i aspectes de la natura. És col·laboradora habitual d'Eli Gras, i va entrar en el projecte Saló Sonor per il·lustrar-ne la música, sigui potenciant els detalls, sigui creant un imaginari que incideixi directament en la comprensió conceptual de l'espectacle, alhora que participa en la seva viabilitat a nivell tècnic.

www.marmorey.com

 

SALÓ SONOR




45 min

Concert audiovisual / instal·lació sonora i visual

Saló Sonor és una instal·lació sonora i visual / espectacle audiovisual creada per l’Eli Gras, que consta d’un conjunt d’instruments inventats, majorment construïts amb materials reciclats, a mig camí entre l’escultura i l’enginy sonor, inspirats en els conceptes de l’oci i la llar. És, a més, un concert de música improvisada experimental interpretat per l’Eli, en companyia de la Mar Morey, qui l’il·lustra visualment introduint a temps real un seguit d’imatges projectades juntament amb una realització multicàmera de vídeo, que apropa l’espectador als detalls de l’execució i explica alhora el concepte de l'obra. En aquest espectacle es té cura de l’ambientació lumínica, creant un clima íntim molt particular.

Eli Gras: concepte, instal·lació, música
Mar Morey: fotografia, visuals


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada gratuïta. Aforament limitat.
És imprescindible recollir l'entrada a la taquilla
des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.