Diumenge 29 novembre 2015. 20h

BRADIEN + EDUARD ESCOFFET



Bradien

Bradien és un grup instrumental format l'any 2005 que s'inspira tant en el pop com en les bandes sonores, el dub, l'exòtica o library music. Han publicat Minoi Tiare (un CD amb 9 cançons), un 7 polzades compartit amb el grup escocès Dosimat, el disc Linden (Spa.RK, 2009) i un casset compartit amb FS Blumm (Poprebop, 2010). Han fet remixes, cançons per a exposicions, cicles i pel·lícules. Han col·laborat amb Bill Wells, Nora Gomringer i John Giorno, entre d'altres. Actualment formen Bradien tres músics: Pope, Balbini i Matías Rossi. A l'escenari, s'intercanvien els instruments: baix, trompeta, melòdica, xilòfon o guitarra passen d'un a un altre per arribar a construir uns temes en què tot és alhora lleuger i mesurat.

www.bradien.net

Eduard Escoffet

Poeta i agitador cultural. Ha practicat diverses vessants de la poesia, tot i que darrerament s'ha centrat en el treball poètic sonor i en el recital en directe. A banda d'un gran moviment dins l'escena contracultural de Barcelona, ha presentat el seu treball a diverses ciutats d'Espanya i a Portugal, Itàlia, França, Alemanya, Bèlgica, Xile, la Xina, la República Txeca, República Dominicana, els EUA, Nicaragua, el Brasil, l'Equador, Eslovènia, Croàcia, l'Argentina, Mèxic i el Regne Unit. És coautor de les obres de teatre ¡Wamba va! (2005), amb Gerard Altaió, Josep Pedrals i Martí Sales; puaj./ecs. (2005), amb Gerard Altaió i Josep Pedrals, i La Belbel underground (2006), amb Carles Hac Mor i Gerard Altaió. El 2011 va publicar el llibre d’artista Estramps, creat a quatre mans amb l’artista Evru; el 2012, Gaire (Pagès editors) i el 2014, El terra i el cel (LaBreu). Entre 2010 i 2012 va ser codirector del Festival Internacional de Poesia de Barcelona.

http://propost.org/escoffet


ESCALA




60 min

Concert poètic audiovisual

La banda d'electrònica Bradien i el poeta sonor Eduard Escoffet tornen als escenaris amb motiu de la publicació del seu nou àlbum, editat al maig de 2015 pel segell barceloní spa.RK, que ja va publicar el seu primer àlbum (Pols, 2012). El nou àlbum, produït per Stefan Schneider, es diu Escala i continua l'exploració de l'electrònica i la veu, amb un treball de col·laboració més intens entre les possibilitats dels sons electrònics, les textures sonores i la mal·leabilitat del text. L'àlbum inclou temes en català, un en alemany i dues col·laboracions molt especials: dos temes amb Lydia Lunch en anglès i la col·laboració d'Arnaldo Antunes en portuguès. Actualment, Bradien + Eduard Escoffet presenten Escala amb un concert que repassa les sonoritats del disc i alhora hi afegeix nous matisos. El concert, que inclou projeccions realitzades per Todojunto, el mateix equip que ha dissenyat el disc, i una acurada il·luminació, sumeix l’espectador en una espiral d'ecos vocals i electrònics.

Músics: Bradien (Balbini, Pope i Matías Rossi)
Poeta: Eduard Escoffet
Projeccions: Todojunto
Llums: Carles Borràs
So: Pablo Miranda

galeria fotogràfica


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 8€
comprar entrades