Diumenge 13 novembre 2022. 20h

BELA, LAURA B CAMPOS, NEUS MARTÍNEZ FARRANKike Bela (Barcelona, 1976) és un incansable activista del teixit underground de Barcelona, ja sigui com a músic en formacions lligades a la música alternativa com Blood Quartet, TemaZzcal –amb Aldo Aranda i Mark Cunningham–, Murnau B., Le Fou, Tystnaden –amb membres de Standstill–, JSXC, NosiEscapists –amb Llapispanc–..., com a coordinador d'espais de creació (exdirector de La Escocesa), com a ideòleg i productor d'espectacles multidisciplinaris (Exploding Fest, FiM_Fira de Vila-seca, Seismes, 10 Atlàntides...), o com a compositor, principalment per a projectes audiovisuals d'autor, entre els quals destaquen els documentals d'Antonio Pérez Molero La Flota de Indias, Lacroix – Dalí, Quiero lo Eterno de Miguel Ángel Blanca, amb Blood Quartet, o Fin de Siglo del realitzador Álex Casanovas. Les discogràfiques Amên Discos, Gandula i La Nada Colectiva publiquen els seus treballs.

https://belabelabela.com
Instagram: @belakike

Laura B Campos és una artista nascuda a Barcelona, graduada en Arts i Disseny (Escola Massana, UAB) i Màster en Estudis Comparats de Literatura, Art i Pensament (UPF). Ha estat artista resident a Raro Madrid (InkDelicious, La Tabacalera de Lavapiés (CSA) i PárpadoStudio), a la Fabra i Coats-Fàbrica de Creació de Barcelona, i a Cal Gras sota la beca ProCrea.
Les seves obres s'han pogut veure en diferents espais d'Espanya i Argentina, com ara Munar Arte, Fabra i Coats, PárpadoStudio, FASE dins de Loop 2019, Zumzeig, Eneagrama Festival de Cinema Experimental o Estructuras 3000. Forma també part del col·lectiu LOW HAZE amb qui ha actuat al MACBA, a Hangar i a Fabra i Coats-Fàbrica de Creació. Desenvolupa també projectes de realització audiovisual a través dels quals ha treballat amb artistes com Tr3str3inta, Blood Quartet, Queralt Lahoz o Las Meninas: Centre d'estètica.

https://vimeo.com/laurabcampos
Instagram: @btzlaura

Neus Martínez Farran (Barcelona, 1996) és una artista graduada en Arts i Disseny a l'Escola Massana (UAB), va cursar un any a la Bezalel Academy of Arts and Design (Universitat Hebrea de Jerusalem, 2018-19). És fundadora del Col·lectiu Pirulís (2018, Barcelona), a l'Ateneu del Clot, i és resident a la Fabra i Coats-Fàbrica de Creació. Actualment, està fent un curs d'Art Sonor de Massana Permanent.
Tot i ser una artista multidisciplinària, principalment treballa amb l'espai públic com a plataforma de creació, acció, investigació i difusió artística reivindicant un art públic i accessible per a tothom. Ha participat i coorganitzat projectes col·lectius a Fabra i Coats, Espora Fest i Seismes. Ha exposat a la FAB Casa del Mig, al Centre del Carme Cultura Contemporània (València), La Virreina (Barcelona), Antiga Massana (Barcelona) i a El Corralito CCA (Terrassa). Entre els recents projectes desenvolupats destaquen The Posttraumatic i la gràfica del procés de correspondència entre el CIO (Centre d'Iniciatives Ocupacionals) i les entitats veïnes del recinte de Fabra i Coats.


https://vimeo.com/user110362304
Instagram: @notemoalerror


___


Crèdits fotos
Mar Sánchez Safont
 

FADING MEMORY / MEMÒRIA ESVAÏDA
55 min

Espectacle multidisciplinari de música, imatge i performance
estrena

Proposem explorar racons i records d'una realitat que ja no es troba o que no es percep a la ciutat de Barcelona, i volem fer-ho a través del record de persones properes amb qui tenim un vincle personal profund i que estan perdent la seva memòria. L'objectiu és aprehendre el seu record i rendir un homenatge a aquella ciutat de Barcelona que ja no existeix, o que amb prou feines es percep; a les valuoses persones que han habitat aquesta ciutat, que li han donat el seu esperit i la seva personalitat.
Un projecte de recuperació que vol portar a la llum aquells forats foscos que s'esborren del record pel pas de temps, i que reprodueix l'esvaïment o la desintegració, fent servir la música, ambients sonors, imatges i vídeos evocadors i experimentals per narrar una història onírica i sensorial que transita entre la bellesa, la nostàlgia i la inquietud. És possible aturar el temps i recuperar allò que ja no es veu o es recorda? És millor aquesta Barcelona que la d'abans?

Música:
Kike Bela
Visuals:
Laura B Campos, Neus Martínez Farran
Dramatúrgia:
Kike Bela, Laura B Campos, Neus Martínez Farran
Col·labora:
Fabra i Coats-Fàbrica de Creació
Projecte Becat per OSIC - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

galeria fotogràfica

___


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

entrades
12€ compra online - 15€ taquilla
abonament 3 espectacles
30€ online
comprar entrades