Dijous 26 novembre 2020. 20h

DAVID YMBERNON


 

David Ymbernon (Igualada, 1972) és un artista multidisciplinari, visual i poeta, posseït pel color taronja (això fa que se'l reconegui a l'instant, és la seva carta de presentació). Mostra per primer cop la seva obra als 4 anys. Als 6 l'atropella un camió; la vida li penja d'un fil... per sort es recupera de l'incident jugant amb madelmans a l'hospital, durant mesos. Als 8 guanya un premi de pintura ràpida en la categoria general. Als 16 fa la primera exposició individual.
El llenguatge escènic de David Ymbernon se situa entre la poesia visual, el teatre d’objectes i el parateatre. Latung La La pilot-cuiner (2000) fou la primera obra de més de vint aplegades sota el títol Latung La La, que el porten a participar en tota mena de teatres i festivals d’arreu.

www.vimeo.com/davidymbernon


COSES I LATUNG LA LA
40 min

Teatre visual / poesia escènica
estrena

Un bagul, un univers, un plató de cinema, una obra cinematogràfica: una càmera capta en un pla fix imatges i les projecta en una pantalla. Un camió, un fil... estirar i fer volar coses pel pla fix, coses ínfimes amb gran plasticitat. Una pel·lícula d'animació poètica, "cuinada" amb imatges en directe.

David Ymbernon: creació i direcció

Amb Andriy Antonovsky i David Ymbernon

___
 

Antic Teatre

Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 10€ on line i taquilla
Abonament 4 espectacles 30€ on line
comprar entrades

 

 

influx 2014__ influx 2015__ influx 2016__ influx 2017__ influx 2018__ influx 2019__