Divendres 3 octubre 2014. 21h

ANNA SUBIRANA & NUNO REBELO



Anna Subirana

Barcelona. Cantant, improvisadora amb músics com Joan Saura, Orquestra IBA d’Improvisadors de Barcelona, Trans Fugues i Stupendams.
Ha col·laborat amb la veu amb cantants, músics, ballarins, artistes plàstics, de cinema i d’audiovisuals, titellaires i poetes, amb els quals ha creat espectacles de música, dansa, teatre d’objectes i improvisació contemporània i ha gravat diversos CD’s i vídeos de creació. Ha actuat cantant a Anglaterra, França, Itàlia, Alemanya, Àustria, Brasil i a l’Estat Espanyol.

myspace.com/arakija

Nuno Rebelo

Lisboa. Als anys 80 va formar part de bandes de pop-rock com Mler Ife Dada. Des de llavors es dedica a la música improvisada i experimental. Com a guitarrista, ha tocat amb músics com Peter Kowald, Evan Parker, John Zorn, Shelley Hirsch, Kato Hideki, Michael Vatcher, Agustí Fernández, Liba Villavecchia, Joan Saura, Tom Chant, Alfredo Costa Monteiro i Ferran Fages, entre altres.
Compositor de música per a cinema, teatre i dansa, ha treballat amb coreògrafs com Constanza Brncic, Mal Pelo, Vera Mantero, Mark Tompkins, Lisa Nelson, Steve Paxton i João Fiadeiro, entre altres. Ha compost l’himne de l’Expo 98 de Lisboa i la música de l’espectacle inaugural de Porto 2001 Capital Europea de la Cultura.
El seu treball com a músic va des de la composició per a instruments convencionals fins a la creació d’escultures sonores, la utilització del vídeo com a instrument musical o actuacions on la performance és l’aspecte central. Ha actuat i presentat el seu treball a molts països europeus i també als EUA, Argentina, Moçambic, Cap Verd i Algèria.

myspace.com/nunorebelo


Ja/oN




50 min

Concert audiovisual

A Ja/oN (homenatge a Joan Saura), la veu i la guitarra portuguesa dialoguen compositivament amb una estructura audiovisual, amb la poesia de Wisława Szymborska i Hans Magnus Enzensberger, i amb peces d’Araki (projecte conjunt de Joan Saura i Anna Subirana).

Anna Subirana: veu
Nuno Rebelo: vídeo i guitarra portuguesa mutant


Antic Teatre

Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada gratuïta. Aforament limitat.
És imprescindible recollir l'entrada a la taquilla
des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.