Diumenge 5 octubre 2014. 20h

ALBA G. CORRAL & VÍCTOR SANTANA



Alba G. Corral
Madrid, 1977. Utilitza el codi per crear eines visuals, donant vida en temps real a paisatges digitals abstractes. Desenvolupa programació visual, art generatiu i actuacions en directe en el context live cinema. Ha recorregut un camí sempre vinculat a les manipulacions visuals. La improvisació en diferents atmosferes sonores i el llenguatge digital convertit en sensacions abstractes orgàniques prenen forma en les seves creacions realitzades amb l'eina Processing. Ha portat el seu treball per festivals de tot el món, des del Sónar Barcelona a FutureEverything de Manchester, a Nova York o a Londres, i és una de les més interessants creadores visuals del moment. Mestra del joc del “tot imperfecte”, el seu treball geomètric i estranyament oníric s'ha vist amb artistes com Lone, Arbol, Ángel Molina, Nikka, Stendhal Syndrome, John Hopkins, etc.

www.albagcorral.com

Víctor Santana

S'ha guanyat a pols ser un dels artistes més importants de la cultura electrònica underground dins i fora d'Espanya. Part de la culpa, la té el minuciós i artesanal treball amb el seu segell Chaval Records. Techno amb arrels, amb un peu en els orígens del moviment a Detroit i un altre a les noves actualitzacions del gènere, Chaval Records ha aconseguit fer-se lloc en les maletes d'artistes com Robert Hood, Los Hermanos, Vince Watson o Mike Banks, entre d'altres. Igual que a Chaval Records, on Santana aposta pel suport físic en contraposició al format digital, el seu directe, en qualsevol de les seves modalitats, fuig del programari i el control digital, i aposta pel maquinari i la circuiteria clàssica.

www.chavalrecords.com

 

DIÁLOGO AUDIOVISUAL #1




45 min

Música / visuals
estrena

Primer volum d'una trobada audiovisual on Víctor i Alba es trobaran per primera vegada en una aposta on els dos crearan un diàleg en el seu vessant més experimental. Diferents formes de comunicació visual i sonora. Allunyant-se del seu discurs habitual, decideixen sortir de la zona de confort i re-explorar, cadascú en la seva disciplina, per crear un diàleg entre ells. És una invitació a la part més intimista i experimental. El primer d'una sèrie de diàlegs audiovisuals que l'artista Alba G. Corral vol realitzar a la seva ciutat d'acollida, Barcelona, amb artistes sonors amb els quals mai ha treballat anteriorment.
Des del temps real sonor i visual entraran en un estat de creació en el qual el temps real, la improvisació i la trobada faran d'aquesta actuació una aposta pel diàleg entre dos camps que conviuen, parlen, s'escolten i diuen... Per primera vegada en directe, aquests dos madrilenys que s'han estat creuant en diferents esdeveniments estaran junts a la sala creant paisatges de comunicació entre ells. Complementarietat i reforç entre dues àrees que es necessiten i es nodreixen.

Alba G. Corral
: visuals
Víctor Santana: so


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada gratuïta. Aforament limitat.
És imprescindible recollir l'entrada a la taquilla
des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.